Velkommen til broderloge nr. 117 Olaf Rye I.O.O.F.

...

I vores loge hersker der en unik stemning som reelt kun kan forstås ved at opleve den.

Lige så snart du træder ind i vores smukke lokaler vil du opleve hjerteligheden, imødekommenheden og det at vi logebrødre vil hinanden, det er vores varemærke - her er ganske enkelt god stemning.

Broderloge nr.117 Olaf Rye er jo en del af Odd Fellowordenen. Hvad der ligger heri kræver en del refleksion.

Hvis du kan relatere dig til nedenstående afsnit og finder, at det er lige er noget for dig at være en del af, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

"Når vi mennesker siger eller gør noget – eller lader være med det - er det altid fordi, det på en eller anden måde giver mening for os – det er vores sandhedsopfattelse. At det så ikke altid giver mening for andre skyldes jo, at de har et andet ståsted eller forståelse".

"Noget af det der kendetegner Odd Fellowordenens grundlag i forhold til mening er, at vi for det første ikke tager patent på hvad sandheden er men, at vi hele tiden søger efter den. Vores afsæt i vor søgen er troen og håbet til at mennesket kan og vil opføre sig ordentligt, hvis mennesket ser meningen heri. Vi har en erkendelse af, at mennesket absolut ikke er fejlfrit, men i vor søgen har vi det grundlag, som sandheden for os bygges på nemlig venskabet og menneskekærligheden". 

Palle Rubæk Nielsen
Overmester

Kontakt os
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Invalid Input